500 de lei pentru ELEVI! Când se dau BANII

Autor: Raul Peterlin Postat la 12 octombrie 2023 36 afişări

500 de lei pentru ELEVI! Când se dau BANII

Peste 400.000 de copii care merg la grădiniţă şi la şcoală şi care provin din familii cu venituri mici vor primi vouchere în valoare de  500 de lei pentru achiziţionarea de rechizite şi haine, anunţă premierul Marcel Ciolacu la începutul şedinţei de Guvern.

„Acordăm, astăzi (joi - n.r.) prin Ordonanţă de Urgenţă tichete sociale în valoare de 500 de lei pentru fiecare copil dintr-o familie cu venituri mici, care merge la grădiniţă şi la şcoală, la cursuri primare şi gimnaziale”, anunţă Marcel Ciolacu.

El arată că sunt peste 400 de mii de copii care vor beneficia de sprijin pentru achiziţionarea de rechizite şi haine.

De asemenea, Ciolacu precizează că tichetele vor fi primite anual, timp de patru ani, începând cu anul şcolar 2023-2024, iar finanţarea, care va fi de 120 milioane euro, este asigurată integral din fonduri europene.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
declaraţii,
vouchere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.