500 de angajati ai Carrefour se mută în una dintre clădirile Green Court Bucharest

Autor: Ioana Matei Postat la 16 martie 2015 157 afişări

Skanska a semnat un contract de închiriere cu retailer-ul francez Carrefour România pentru un spaţiu de 6.850 mp în cea de-a doua clădire a Green Court Bucharest. Noul contract semnat aduce cladirea B a Green Court la un grad de ocupare de 61.2%. Aproximativ 500 de angajaţi vor lucra în noul spaţiu, în departamente precum: achiziţii, financiar, marketing şi logistică.

500 de angajati ai Carrefour se mută în una dintre clădirile Green Court Bucharest

Potrivit reprezentanţilor companiei, mutarea Carrefour va avea loc anul acesta şi concomitent cu relocarea, un magazin Carrefour Market va fi deschis în clădirea de birouri.

Green Court Bucharest este primul proiect dezvoltat de grupul suedez Skanska în România şi este format din trei clădiri de birouri, cu o suprafaţă totală de 52.000 mp. Clădirea B găzduieşte în prezent şi companiile Sanofi şi Adecco. Aceasta va avea 18.000 mp în 12 etaje supraterane şi trei nivele subterane de parcare, cu 315 locuri. Finalizarea construcţiei este programată pentru al doilea trimestru din 2015.

Carrefour are în România 173 de magazine dintre care 27 hipermarketuri, 92 supermarketuri, 53 magazine de proximitate şi un magazin de comerţ online.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cladire,
carrefour,
mutare,
suedez
/actualitate/500-de-angajati-ai-carrefour-se-muta-in-una-dintre-cladirile-green-court-bucharest-13994461
13994461
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.