16 statii de cale ferata vor fi modernizate cu peste 280 milioane euro

Postat la 12 mai 2011 14 afişări

Un numar de 16 statii de cale ferata vor fi modernizate si echipate cu instalatii performante, printr-un program in valoare totala de 283 milioane euro, indicatorii tehnico-economici aferenti investitiei fiind aprobati de Guvern in sedinta de miercuri.

Lucrarile vor fi finantate din fonduri nerambursabile alocate de Comisia Europeana, prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii. Proiectul vizeaza reabilitarea si modernizarea statiilor de cale ferata din Giurgiu, Alexandria, Slatina, Ramnicu-Valcea, Pitesti, Resita Sud, Sfantul Gheorghe, Targu Mures, Zalau, Bistrita, Piatra-Neamt, Botosani, Vaslui, Braila, Calarasi si Slobozia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infrastructura,
modernizare,
gari,
statii,
investitii
/actualitate/16-statii-de-cale-ferata-vor-fi-modernizate-cu-peste-280-milioane-euro-8262643
8262643
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.