16 locuri în care poţi fugi de aglomeraţia urbană în toamna aceasta GALERIE FOTO

Postat la 11 octombrie 2014 105 afişări

16 locuri în care poţi fugi de aglomeraţia urbană în toamna aceasta GALERIE FOTO

În benzile desenate marile oraşe ale lumii sunt populate de supereroi. Gotham City îl are pe Batman, Metropolis pe Superman, iar New York-ul pe Spiderman şi pe Fantasticii Patru. Ştim, ştim, Gotham şi Metropolis sunt oraşe fictive, dar ne trebuia un intro pentru materialul ăsta şi nu îl puteam lăsa în lista asta doar pe Batman, s-ar fi simţit un picuţ singur, credem.

La polul opus - în viaţa reală, vasăzică - să trăieşti într-un oraş mare poate fi o adevărată provocare. Oamenii, traficul şi zgomotul pot să transforme până şi mersul pe stradă într-o activitate obositoare şi copleşitoare. Dar ce-ar fi să poţi zbura ca Superman sau cu viteza lui The Flash spre o destinaţie liniştită şi cât mai îndepărtată de jungla de beton din Bucureşti? E weekend, deci te invităm să visezi cu ochii deschişi alături de noi la cele mai liniştite şi frumoase destinaţii din lume.

16.  Garmisch-Partenkirchen, Bavaria, Germania

Garmisch-Partenkirchen e un orăşel încântător din Germania. Îl găseşti la o altitudine de peste 3.000 de metri... adică la peste 3.000 de ori mai puţine şanse de-a găsi alţi turişti în zonă. 

Poţi citi restul topului aici. 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aglomeratie,
galerie foto,
locuri
/actualitate/16-locuri-in-care-poti-fugi-de-aglomeratia-urbana-in-toamna-aceasta-galerie-foto-13377568
13377568
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.