ROMÂNIA - UNGARIA, astăzi de la ora 19.00, în preliminariile Euro-2016

Autor: Paula Rusanu Postat la 11 octombrie 2014 40 afişări

Echipa naţională a României joacă, astăzi, de la ora 19.00, pe Arena Naţională, cu reprezentativa Ungariei, într-un meci contând pentru etapa a doua a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016, aceasta fiind cea de-a 24-a întâlnire dintre cele două formaţii.

România şi Ungaria s-au întâlnit până acum de 23 de ori, palmaresul fiind cinci victorii pentru "tricolori", şase remize, şi 12 succese pentru maghiari. Golaverajul este 29-52.

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, vineri, că un egal în partida echipei naţionale cu Ungaria "nu ar fi un rezultat negativ", dar a precizat că în acest fel prima reprezentativă şi-ar complica viaţa pentru că ar permite adversarilor de sâmbătă să intre în cărţile calificării.

Pentru partida cu Ungaria, Victor Piţurcă a convocat 10 jucători din campionatul intern şi 13 "stranieri". Lotul complet al României pentru meciul de la Bucureşti este următorul:

Portari: Costel Pantilimon (Sunderland), Ciprian Tătăruşanu (AC Fiorentina), Silviu Lung jr. (Astra Giurgiu);

Fundaşi: Vlad Chiricheş (Tottenham Hotspur), Dorin Goian (Asteras Tripolis), Florin Gardoş (Southampton), Dragoş Grigore (FC Toulouse), Cosmin Moţi (Ludogoreţ Razgrad), Răzvan Raţ (PAOK Salonic), Srgian Luchin (Steaua Bucureşti), Iasmin Latovlevici (Steaua Bucureşti);

Mijlocaşi: Ovidiu Hoban (Hapoel Beer Sheva), Mihai Pintilii (Al Hilal), Gabriel Torje (Konyaspor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Andrei Prepeliţă (Steaua Bucureşti), Cristian Tănase (Steaua Bucureşti), Alexandru Chipciu (Steaua Bucureşti), Gabriel Enache (Astra Giurgiu), Lucian Sânmărtean (Steaua Bucureşti);

Atacanţi: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Claudiu Keşeru (Steaua Bucureşti), Raul Rusescu (Steaua Bucureşti).

Convocat pentru dubla cu Ungaria şi Finlanda, însă eligibil doar pentru întâlnirea cu formaţia scandinavă din cauza eliminării din partida cu Grecia, atacantul Ciprian Marica a părăsit cantonamentul echipei naţionale din cauza unei accidentări la genunchi.

Meciul va fi condus de o brigadă din Scoţia, avându-l la centru pe William Collum. El va fi ajutat la cele două linii de William Conquer şi Graham Chambers. Asistenţi suplimentari vor fi John Beaton şi Brian Colvin, în timp ce rezervă va fi Francis Connor.

În acest an, România mai are de disputat două partide în preliminariile Campionatului European, cu Finlanda, în deplasare la 14 octombrie, şi cu Irlanda de Nord, pe teren propriu la 14 noiembrie.

Peste 3.000 de jandarmi vor acţiona la nivelul Capitalei, pentru asigurarea ordinii publice în imediata apropiere a Arenei Naţionale, precum şi pe traseele stabilite pentru afluirea/defluirea suporterilor, cu ocazia meciului România - Ungaria, de sâmbătă, de pe Arena Naţională, de la ora 19.00.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
ROMÂNIA,
UNGARIA
/actualitate/romania-ungaria-astazi-de-la-ora-19-00-in-preliminariile-euro-2016-13377096
13377096
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.