1500 de locuinţe finalizate în Cosmopolis

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 10 iulie 2014 384 afişări

1500 de locuinţe finalizate în Cosmopolis

Cosmopolis, unul din cele mai mari ansambluri rezidenţiale din România şi cel mai mare din zona de nord a Bucureştiului, a ajuns la 1500 de apartamente şi vile finalizate, în urma unor investiţii totale de 240 de milioane de euro.

“2014 a fost cel mai bun an de la declanşarea crizei economice. Am investit în acest an nouă milioane de euro în proiect, urmând să avem un buget similar pentru a doua jumatate a lui 2014, am înregistrat o creştere semnificativă a vânzărilor şi în ultima lună am finalizat noi facilităţi pentru cei peste 2700 de locuitori din proiect”, a declarat Ahmet Buyukhanli, CEO Opus Land Development, dezvoltatorul proiectului Cosmopolis.

Dezvoltatorul a încheiat recent un parteneriat cu Bancpost prin care cumpărătorii unei locuinţe în cadrul Cosmopolis pot beneficia de o finanţare în condiţii preferenţiale, aceasta fiind printre cele mai bune oferte existente pentru creditele ipotecare.

Astfel, cei care vor accesa un credit ipotecar în lei la Bancpost pentru a cumpăra o locuinţă în proiect vor beneficia de o dobândă preferenţială, de 2,5% + Robor la trei luni (dobânda maximă stabilită pentru programul Prima Casă), dobândă care este cu un procent sub cea standard practicată de bancă pentru un credit ipotecar clasic. n plus, comisionul de analiză a dosarului este egal cu zero, faţă de 1500 lei pentru un credit standard, evaluarea imobilului nu va presupune niciun cost, faţă de 500 de lei în cazul unui credit ipotecar clasic iar comisionul  de administrare al creditului va fi zero. Adiţional, cei care vor accesa o finanţare de la Bancpost vor beneficia şi de un voucher de 2000 de lei pentru amenajarea locuinţei, valabil în magazinele Altex, Mediagalaxy şi Elvilla, iar cei care vor recomanda un alt cumpărător în Cosmopolis vor primi un voucher de 1000 de lei.

Dezvoltarea infrastructurii generale a Cosmopolis s-a concretizat prin amenajarea lacului Creţuleasca, amplasat în imediata apropiere a proiectului, prin amenajarea unei plaje, prima de acest gen din România, a unui bar adiacent, a unui ponton şi a unei piscine exterioare, a cincea din cadrul proiectului.

Preţurile de vânzare ale locuinţelor din Cosmopolis pleacă de la 31.000 de euro + 5%* TVA pentru un studio dublu cu o suprafaţă construită de 54 de metri pătraţi, de la 42.200 de euro + 5%* TVA pentru un apartament cu două camere, având o suprafaţă construită de 63 de metri pătraţi, în timp ce un apartament cu trei camere, cu o suprafaţă construită de 86 de metri pătraţi, are un preţ de 58.500 de euro + 5%* TVA.

In cadrul Cosmopolis sunt disponibile la vânzare şi vile, cu o suprafaţă de 112 metri pătraţi construiţi şi un preţ de 90.000 de euro + TVA.

Facilităţile de care dispune Cosmopolis includ un supermarket operat de Carrefour, gradiniţă pentru copii, farmacie, pizzerie, cinci piscine exterioare, sală de fitness, terenuri exterioare de baschet şi de tenis şi numeroase spaţii de joacă pentru copii. în plus, locuitorii au transportul asigurat până la staţiile de metrou Pipera sau Aurel Vlaicu, şi în weekend şi până la Băneasa Shopping City, prin linii de microbuz care circulă la un interval de o oră.

Cosmopolis este amplasat în zona de nord-est a Bucureştiului, în apropiere de şoseaua de Centură, între podurile din Pipera-Tunari şi Andronache-ştefăneştii de Jos. Coldwell Banker Affiliates of Romania este managerul de proiect şi agent exclusiv al Cosmopolis.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este liderul pieţei de consultanţă imobiliară din Romania după ultimele rezultate financiare oficiale şi compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidenţial, fiind reprezentantul local a uneia dintre cele mai cunoscute companii imobiliare la nivel mondial.

Coldwell Banker Affiliates of Romania oferă servicii de consultanţă, brokeraj şi management al proprietăţilor imobiliare pe toate segmentele pieţei: rezidenţial, birouri, industrial, terenuri şi investiţii. Compania are în prezent 45 de sucursale – cincisprezece în Bucureşti şi câte una în Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistriţa, Botoşani, Brăila, Bran, Braşov, Câmpulung, Cluj-Napoca, Constanţa, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Miercurea Ciuc, Oneşti, Oradea, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râsnov, Satu Mare, Sfântul Gheorghe, Suceava, Târgu Mures, Turda, Vaslui, Zalău şi Zărneşti.

Cu o istorie de peste 100 de ani, compania de origine americană este detinuţă în prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reţeaua sa, Coldwell Banker acoperă 50 de ţări cu 3.800 de birouri şi are peste 80.000 de consultanţi şi brokeri.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/1500-de-locuinte-finalizate-in-cosmopolis-12924496
12924496
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.