14 reguli surprinzătoare ale Familiei Regale care nu pot fi încălcate

Postat la 04 martie 2017 1796 afişări

Nimeni nu este mai presus de lege, iar unele reguli se aplică şi membrilor înaltei societăţi. De exemplu, familia regală are propriul protocol pe care trebuie să-l urmeze, iar acesta include 14 reguli stricte.

14 reguli surprinzătoare ale Familiei Regale care nu pot fi încălcate

Trebuie să ţină minimum 6 corbi la Turnul Londrei. „În cazul în care corbii pleacă din turn, regatul va pica...”. Legenda spune că trebuie să existe şase corbi prezenţi la fortăreaţă pentru a menţine turnul şi regatul în picioare. În ziua de astăzi, au foarte mare grijă de aceste păsări şi încearcă să păstreze numărul minim.

    Nu pot fi atinşi de persoane care nu fac parte dintr-o familie regală. Aceasta este, mai degrabă, o regulă generală care, se întâmplă de multe ori să fie încălcată. Oamenii obişnuiţi nu se apropie foarte mult de membrii familiei regale însă, uneori, când celebrităţile le întâlnesc şi doresc să facă o fotografie, contactul are loc inevitabil.

    Nu pot vota. Motivul pentru care familia regală nu poate avea un cuvânt de spus în aceste cazuri este dat de faptul că votul lor poate influenţa opinia publică, ceea ce nu ar fi corect. În schimb, nu se implică în scandaluri şi se concentrează asupra aspectelor politice astfel încât lucrurile să meargă aşa cum trebuie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
reguli,
familie,
regal,
membri,
aplicare,
lege,
protocol,
turn,
caz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.