11% dintre angajaţi nu îşi iau pauză de masă

Autor: Ana Raduta Postat la 08 noiembrie 2011 11 afişări

Dacă în urmă cu şase luni angajaţii se simţeau presaţi de sarcinile de serviciu şi renunţau la pauza de masă, în prezent aceştia acordă o importanţă mai ridicată prânzului şi alimentaţiei, potrivit unui studiu recent realizat de Best Jobs.

Peste 45% dintre respondenţi îşi luau mereu pauză de prânz, 23% ieşeau la masă doar dacă nu erau prea ocupaţi, 18% mâncau mereu la birou pentru a nu pierde din timpul de lucru şi aproape 13% erau prea presaţi de responsabilităţi şi săreau peste pauza de masă. Aşa arătau lucrurile în urmă cu şase luni.

Acum, situaţia s-a mai schimbat, iar pauzele de masă ale angajaţilor din românia arată astfel: 46% mănâncă o masă caldă alături de colegi; 22% îşi iau o pauză scurtă de mâncat sandvişuri pe fugă; 17% mănâncă la birou, pentru a nu pierde din timpul de lucru iar 11% nu îşi iau pauză de masă

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajaţi,
masă,
Best Jobs
/actualitate/11-dintre-angajati-nu-isi-iau-pauza-de-masa-8951166
8951166
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.