105 Cele mai puternice femei din business - Dana Sîntejudean, general manager, Edenred România şi Moldova

Autor: Andra Stroe Postat la 07 august 2020 203 afişări

„Pentru a avea succes, o tânără care acum îşi începe parcursul profesional trebuie să înţeleagă să clădească, iar pentru asta are nevoie de disciplină, determinare şi să pună pasiune în ceea ce face.”

105 Cele mai puternice femei din business - Dana Sîntejudean, general manager, Edenred România şi Moldova

„Am simţit de-a lungul timpului că, fiind femeie în business, am multe oportunităţi, nicidecum dezavantaje. Cred în egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi în piaţa muncii, indiferent de industrii şi poziţiile ocupate, iar experienţa mi-a dovedit că nu există diferenţe de gen în business”, spune Dana Sîntejudean. Ea adaugă că anul trecut Edenred România a semnat Carta Diversităţii, ea fiind aleasă Ambasador al Diversităţii, iar acest context i-a oferit mai multe oportunităţi de a promova valorile în care crede: diversitatea, nondiscriminarea, incluziunea şi egalitatea de şanse la locul de muncă. Executivul de la Edenred consideră că, într-o poziţie de conducere, unei femei i se oferă contextul de a imprima emoţie şi empatie atât la nivelul echipei, cât şi în relaţia cu partenerii şi clienţii. În opinia sa, echilibrul între viaţa personală şi profesională este undeva între mit şi realitate, „pentru că, deşi toate ne dorim să menţinem un echilibru între viaţa personală şi cea profesională, realizarea acestui obiectiv depinde nu doar de noi, dar şi de partener. În business există o îmbinare între cele două planuri din viaţa unei femei, dar nu aş vrea să cred că una o exclude pe cealaltă. Eu prefer însă să le separ, viaţa de familie face parte dintr-un context, iar cea profesională din altul. Nu pot spune că viaţa personală este un obiectiv; atunci când pui pasiune în ceea ce faci pe plan profesional, este dificil să trasezi o linie bine definită între serviciu şi acasă, pentru că tindem să prioritizăm jobul”. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.