100 Tineri manageri de top. Tiberiu Grigorescu, JTI România

Postat la 06 august 2023 137 afişări

100 Tineri manageri de top. Tiberiu Grigorescu, JTI România

National Horeca, Events & E-commerce Manager JTI România - 38 de ani


Cifră de afaceri (2021)*: >7. mld. lei

Profit net: >825 mil. lei

Număr de angajaţi: >1.300


Deţine rolul actual de peste doi ani, coordonând o echipă de 19 oameni. Cariera sa în cadrul JTI a început în urmă cu 18 ani, ca sales representative, iar apoi a preluat funcţii în implementare de proiecte HoReCa, organizare de evenimente şi, ulterior, management de evenimente. „De 18 ani descopăr că omul face jobul şi nu invers, amprenta personală spunându-şi întotdeauna cuvântul.”

O VIZIUNE PENTRU VIITOR

„Tehnologia şi în special IA vor aduce plusvaloare în multe vieţi şi afaceri şi ar trebui să dăruiască oamenilor mai mult timp pentru ei înşişi, pentru creativitate, gândire, relaxare şi relaţionare directă cu ceilalţi. În afaceri, tehnologia va umple golul acolo unde nu se găsesc sau nu e nevoie de resurse umane specializate, va ajuta businessurile mici să crească, va face echipă cu experţii umani şi va identifica punctele nevralgice ale proiectelor.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.