100 Tineri manageri de top. Raluca Ivaşcu, Decoplast

Postat la 19 octombrie 2023 41 afişări

100 Tineri manageri de top. Raluca Ivaşcu, Decoplast

Managing Partner Decoplast, 39 de ani


Cifră de afaceri (2022): 65 mil. lei

Profit net: 6 mil. lei

Număr de angajaţi: 140


Raluca Ivaşcu, cu peste 19 ani de experienţă cumulată în domenii precum HR, vânzări, dar şi în funcţii executive, se concentrează pe organizarea eficientă a Decoplast şi pe direcţionarea vânzărilor. Scopul ei este să găsească soluţii adecvate şi să îndeplinească aşteptările clienţilor.

O viziune pentru viitor:

„Consider că până în 2030, inteligenţa artificială va prelua activităţile umane repetitive în proporţie de 100%, ceea ce va permite optimizarea vânzărilor prin creşterea calităţii şi cantităţii producţiei, precum şi economisirea energiei. În acest context, liderul trebuie să conştientizeze că echipa este fundamentul companiei şi că fără ea, succesul nu ar fi posibil. De-a lungul timpului, am învăţat că este mare lucru să găseşti un om şi să îl păstrezi pe termen lung, iar eu sunt norocoasă pentru că am colegi cu care lucrez de mai bine de 14 ani.”

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.