LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

100 Tineri manageri de top. Raluca Gabriela Drăghici, Junior Med

Postat la 31 octombrie 2023 49 afişări

100 Tineri manageri de top. Raluca Gabriela Drăghici, Junior Med

Manager medical Junior Med, 40 de ani


Cifră de afaceri (2022): 1,3 mil. euro

Profit net: 300.000 euro

Număr de angajaţi: 45


Raluca Gabriela Drăghici şi-a început profesia ca ca tehnician dentar, iar ulterior a  urmat cursurile de medicină de la Facultatea de Medicină Dentară din Iaşi, pentru că, spune ea, a ştiut că poate deveni un medic dentist bun. În 2013, a deschis prima clinică dentară pentru copii în Iaşi, iar după doar doi ani a transformat clinica specializată pentru copii în locul în care se poate trata toată familia. În prezent, Junior Med deţine patru clinici Junior & Family în ţară: două clinici în Iaşi, o clinică în Bucureşti, respectiv o clinică în Timişoara.

O viziune pentru viitor:

„Cu zâmbetul pe buze, mergi mereu mai departe, fiind în acelaşi timp arhitectul unui viitor în care oamenii devin mai puternici şi încrezători prin forţa faptelor tale.“

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.