100 Tineri manageri de top. Cristian Andrei, IXFI Crypto World

Postat la 24 noiembrie 2023 142 afişări

100 Tineri manageri de top. Cristian Andrei, IXFI Crypto World

Founder & CEO IXFI Crypto World, 30 de ani  


Volum de tranzacţionare: > 100 mil. dolari

Evaluare companie: 40 mil. dolari

Număr de angajaţi: > 80


Cristian Andrei a intrat în lumea antreprenoriatului la o vârstă fragedă: prima sa iniţiativă de business a fost în 2012, la doar 19 de ani, când a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 1 milion de dolari, iar în 2016, a înfiinţat a doua sa companie, care a înregistrat venituri în valoare de 2 milioane de doari în doar cinci ani.  În acelaşi an, a început să investească în Bitcoin şi alte criptomonede, ceea ce a contribuit la crearea IXFI Crypto Exchange GEN 3.0. În 2023, IXFI a devenit cea mai mare platformă de achiziţie cripto la nivel mondial, evaluată la 40 de milioane de dolari potrivit reprezentanţilor companiei. „Vom colabora cu VISA pentru a lansa un card de debit ixfi. Cu toate aceste realizări în lumea afacerilor, rolul meu de tată pentru trei copii rămâne esenţial. Succesul meu reflectă abilitatea de a combina eficient viaţa de familie cu cea de tânăr antreprenor sub 40 de ani”, spune el.

O viziune pentru viitor:

„Privind cu optimism spre orizontul anului 2030, îmi imaginez o lume transformată de forţa tehnologiilor emergente - AI şi blockchain. În acest peisaj, văd IXFI ca un viitor unicorn în universul crypto, cu un scop determinat de a îmbogăţi comunitatea noastră cu 10 milioane de utilizatori în doar trei ani. Îmi asum misiunea de a face IXFI accesibil pentru toţi, simplificând adopţia crypto printr-o interfaţă intuitivă şi prietenoasă, care va redefini regulile jocului.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.