100 Tineri manageri de top. Cătălina Popa, Siemens Healthineers România

Postat la 24 octombrie 2023 81 afişări

100 Tineri manageri de top. Cătălina Popa, Siemens Healthineers România

Marketing Specialist, Siemens Healthineers România, 39 de ani


CIFRĂ DE AFACERI (2022): 278 MIL. LEI NUMĂR DE ANGAJAŢI: 60


Cătălina Popa a acumulat o experienţă vastă în domeniul marketingului şi comunicării în cei peste 15 ani de activitate profesională, cu un accent deosebit pe comunicare corporate. A absolvit studii în domeniul economic, specializându-se în comunicare corporate. Ea s-a alăturat Siemens Healthineers în 2022, fiind responsabilă de planificarea şi implementarea strategiilor de marketing, coordonarea şi gestionarea comunicării externe şi interne pentru operaţiunile din România.

O viziune pentru viitor:

„Un lider din organigrama viitorului trebuie să aibă o viziune strategică, să fie capabil să motiveze şi să inspire echipa, să gestioneze schimbările, să fie creativ şi inovator, să colaboreze eficient cu AI şi să înţeleagă datele generate de tehnologie. Adaptabilitatea şi deschiderea către noi tehnologii şi idei vor fi de asemenea aspecte esenţiale pentru success în era în care AI este o prezenţă tot mai pronunţată în mediul de afaceri. Într-un mediu în care AI şi angajaţii umani lucrează împreună, un lider trebuie să aibă abilităţi excelente de colaborare, pentru a facilita cooperarea şi sinergia între oameni şi tehnologie, creând astfel un mediu de lucru armonios şi productiv.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.