100 Tineri manageri de top. Călin Leuştean, Micromobilitate Bolt România

Postat la 02 august 2023 99 afişări

100 Tineri manageri de top. Călin Leuştean, Micromobilitate Bolt România

Country Manager, Micromobilitate Bolt România, 32 de ani


CIFRĂ DE AFACERI: N/A

Număr de angajaţi: 280


S-a alăturat Bolt România ca operations manager pentru micromobilitate în 2020, iar de anul trecut este country manager în cadrul acestei divizii. Din această poziţie, împreună cu echipa pe care o coordonează, dezvoltă strategia diviziei de trotinete în România, inclusiv planul de expansiune pe teritoriul ţării. Înainte de a se alătura companiei, Călin Leuştean a lucrat mai mulţi ani în domeniul economiei colaborative, în companii precum Glovo sau Uber. A absolvit ASE, obţinând licenţă şi master de la Facultatea de Administrarea Afacerilor, şi are un International MBA la Nyenrode Business University din Amsterdam.

O VIZIUNE PENTRU VIITOR

„Abilitatea de a te conecta şi relaţiona cu echipa ta va fi esenţială pentru a motiva şi dezvolta potenţialul într-un mediu în care tehnologia ocupă din ce în ce mai mult spaţiu. Până în 2030 pare că va fi mai puţin nevoie să fim în acelaşi loc fizic pentru interviuri, însă ce consider că va rămâne foarte important este să ştim să lucrăm cu datele, iar la Bolt testăm acest lucru încă din faza de interviu. Cu siguranţă abilitatea de a manipula tehnologia va fi indispensabilă, însă dedicarea şi adaptabilitatea vor fi principalele calităţi vizate”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.