100 Tineri manageri de top. Bosko Popeskov, Coca-Cola România

Postat la 06 august 2023 69 afişări

100 Tineri manageri de top. Bosko Popeskov, Coca-Cola România

Business Operations Manager, Coca-Cola România, 39 de ani


Cifră de afaceri (2022)*: >68,4 mil. lei

Profit net*: >19,7 mil. lei

Număr mediu de angajaţi*: 36


Bosko Popeskov s-a alăturat echipei Coca-Cola România în 2019, în calitate de commercial strategy manager. În 2021 a preluat poziţia de business operations manager, lucrând pentru identificarea de noi oportunităţi pentru dezvoltarea constantă a businessului. Anterior colaborării cu Coca-Cola, el a lucrat în Procter & Gamble, având peste 10 ani de experienţă în zona de strategie şi insights.

O VIZIUNE PENTRU VIITOR

„Pe măsură ce IA devine tot mai prezentă, e din ce în ce mai important să ne arătăm natura umană. Avem nevoie de curiozitate pentru a învăţa continuu despre tehnologie, potenţialul şi limitările ei. Avem nevoie de adaptabilitate pentru a încorpora IA în modurile de lucru şi cultură ale organizaţiei. Sunt necesare consideraţii etice pentru a gestiona lipsa de transparenţă şi prejudecăţile în IA, dar si multă empatie pentru a asigura «alinierea IA»la valorile umane şi pentru a atenua teama şi perturbările negative. (…) Pe măsură ce companiile şi persoanele fizice se concentrează din ce în ce mai mult pe IA, inteligenţa emoţională şi abilităţile soft sunt cele care ar putea fi subestimate, de aceea este nevoie de o contrabalansare aici, astfel încât să putem păstra un echilibru între cele două lumi.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.