100 Tineri manageri de top. Adrian Stoichină, Prima Development Group

Postat la 23 octombrie 2023 69 afişări

100 Tineri manageri de top. Adrian Stoichină, Prima Development Group

COO, Prima Development Group, 31 de ani


Cifră de afaceri (2022): 34 mil. euro

Profit net: 13 mil. euro

Număr de angajaţi: 80


Adrian Stoichină este un profesionist cu o experienţă vastă în domeniul construcţiilor şi imobiliar, acumulată în cei peste 10 ani de activitate în domeniu. Absolvent şi şef de promoţie în 2014 al Facultăţii de Construcţii Civile, Industriale şi Agricole din Bucureşti, şi-a început activitatea profesională încă din studenţie, în cadrul uneia dintre cele mai prestigioase companii de proiectare de structuri de rezistenţă din Capitală. Ulterior, şi-a lărgit aria de activitate şi abilităţile lucrând ca project manager în construcţii, perioadă în care s-a şi specializat în proiecte rezidenţiale. Din anul 2017 face parte din echipa Prima Development Group, căreia i s-a alăturat ca partener şi chief operating officer.

O viziune pentru viitor:

 „Consider că a ţine pasul cu evoluţia tehnologiei şi capacitatea de adaptare la schimbări, astfel încât să fim mereu competitivi, reprezintă una dintre provocările momentului actual. Modul în care facem business evoluează mai repede ca niciodată şi cred că această tendinţă de evoluţie rapidă îşi va menţine ritmul accelerat şi în următorii ani; iar capacitatea unui lider de a fi la curent cu aceste schimbări, de a produce transformări în companie este mai importantă ca niciodată.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.