100 TINERI MANAGERI DE TOP 2019 - Mihaela Lungu, marketing director McDonald’s România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 19 august 2019 410 afişări

100 TINERI MANAGERI DE TOP 2019 - Mihaela Lungu, marketing director McDonald’s România

Mihaela Lungu este directorul de marketing al McDonald’s România, coordonând o echipă formată din şase persoane. Printre responsabilităţile ei se numără dezvoltarea strategiei anuale de marketing, precum şi creşterea brandurilor McDonald’s şi McCafé.

„Anul trecut am inovat constant şi din punct de vedere digital, fiind astfel mult mai accesibili pentru clienţii noştri – fie că vorbim de aplicaţia de mobil care, pe lângă oferte foarte atractive, permite şi o interacţiune cu brandul care nu este neapărat legată de mâncare ci de distracţie, fie că vorbim de menu boardul digital sau kioskurile pe care îţi poţi personaliza comanda”, spune Mihaela Lungu.

Adaugă că cei 8 ani petrecuţi la companie au reprezentat „o perioadă frumoasă care a însemnat dezvoltare continuă, proiecte noi şi provocatoare. Pentru că totul a fost o evoluţie firească, fără schimbări bruşte, aş zice că fiecare moment pe care îl petrec alături de echipele cu care lucrez este un moment-cheie.”

Mihaela Lungu nu are experienţă în afara ţării, cu excepţia cursurilor de specializare, însă crede că experienţa internaţională vine din faptul că lucrează pentru un brand global şi este în legătură cu colegi din toată lumea. McDonald’s este liderul pieţei restaurantelor cu servire rapidă în România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marketing,
mcdonald's,
romania,
director,
manageri,
tineri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.