Corbyn: Partidul Laburist va depune moţiune de cenzură şi vrea un nou referendum pe tema Brexit

Postat la 19 august 2019 90 afişări

Partidul Laburist va depune o moţiune de cenzură contra Guvernului Boris Johnson şi va încerca să convoace alegeri parlamentare şi un nou referendum pe tema apartenenţei Marii Britanii la Uniunea Europeană, a afirmat luni Jeremy Corbyn, liderul formaţiunii de centru-stânga aflate în opoziţie.

Corbyn: Partidul Laburist va depune moţiune de cenzură şi vrea un nou referendum pe tema Brexit

"Vom colabora cu membri ai Parlamentului pentru a îndepărta ţara de la marginea prăpastiei. Voi depune o moţiune de cenzură în Parlament şi, dacă vom avea succes, voi încerca să formez un guvern tranzitoriu pentru a evita producerea unui Brexit fără acord şi voi convoca imediat alegeri anticipate pentru ca oamenii să poată decide asupra viitorului. Dacă parlamentarii vorbesc serios despre oprirea dezastrului unui Brexit fără acord, atunci vor vota pentru înlăturarea acestui guvern iresponsabil, iar liderul opoziţiei are responsabilitatea de a se asigura că nu se ajunge la Brexit fără acord şi să oamenii decid asupra viitorului", a declarat Jeremy Corbyn, citat de cotidianul The Guardian.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
depunere,
motiune de cenzura,
partid,
referendum

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.