100 cele mai puternice femei din business: Anita Niţulescu, CEO { Eurolife ERB Asigurări }

Autor: Ioana Matei Postat la 27 aprilie 2019 139 afişări

„Este important să fii acolo atunci când este nevoie de tine, să poţi motiva, găsi soluţii sau, pur şi simplu, să oferi un sfat.”

100 cele mai puternice femei din business: Anita Niţulescu, CEO { Eurolife ERB Asigurări }

•   Anita Niţulescu conduce Eurolife ERB Asigurări România (companie care include Eurolife ERB Asigurări de Viaţă şi Eurolife Asigurări Generale), având o carieră de peste 20 de ani în domeniul asigurărilor.

•   Spune că autenticitatea este valoarea care o defineşte, atât ca profesionist, cât şi ca om. „Atunci când eşti sincer cu tine însuţi, atunci când eşti tu, totul devine mult mai simplu".

•   Principiile la care nu a renunţat niciodată sunt integritatea, onestitatea şi atenţia acordată celor din jur, indiferent că este vorba de colegi sau de parteneri de afaceri; la fel de important este şi să recunoşti meritele, să încurajezi părăsirea zonei de confort şi să poţi da un feedback constructiv, atunci când este cazul. 

Prime brute subscrise (2017): 110 mil. lei

Profit: 3 mil. lei

Număr de angajaţi: 55

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.