100 Cei mai admiraţi CEO din România - 022. Liudmila Climoc, CEO, Orange România

Postat la 15 ianuarie 2023 136 afişări

#carieraintelecom #tehnologiesiconectivitate #pasiunepentruoameni

Pasionată de oameni şi tehnologie, are o experienţă de peste două decenii în industria telecom, în care şi-a şi început cariera, cu un prim rol în compania Voxtel (devenită Orange).

Înainte de a prelua mandatul actual a fost CEO al Orange Moldova. În timpul mandatului său, Orange a creionat mai multe strategii interesante, precum cea de expansiune a conectivităţii 5G şi pe cea de preluare a pachetului majoritar de acţiuni al diviziei fixe a grupului Telekom România, cunoscut anterior ca Romtelecom, printr-o tranzacţie istorică. În timpul liber, preferă să-şi încarce bateriile înotând, iar printre hobby-urile sale se mai numără şi cititul.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.