100 Cei mai admiraţi CEO din România - 021. Daniel Dines, Cofondator şi CEO, UiPath: „Dacă au curaj, rămân cu picioarele pe pământ şi muncesc din greu, antreprenorilor români li se vor întâmpla lucrurii bune”

Postat la 30 decembrie 2022 253 afişări

#dreambig #unicornmadeinRomania

În rarele apariţii din presa românească din ultimul timp, Daniel Dines a transmis antreprenorilor români mesajul „dream big”: „Dacă au curaj, rămân cu picioarele pe pământ şi muncesc din greu, li se vor întâmpla lucruri bune”. Pe baza acestui principiu, UiPath, axată pe tehnologia roboţilor software care înlocuiesc oamenii în realizarea de activităţi repetitive din companii, a devenit cel mai mare start-up IT cu origini în România, precum şi prima companie românească listată la Bursa din New York.

Daniel Dines a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, EDIŢIA 2022, pe locul 21, ca urmare a voturilor primite de la reprezentanţii mediului românesc de afaceri. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.