100 Cei mai admiraţi CEO din România - 008. Dan Şucu, Fondator şi proprietar, Mobexpert

Postat la 11 ianuarie 2023 3720 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 008. Dan Şucu, Fondator şi proprietar, Mobexpert

#clientulnostrustapanulnostru #mobilamadeinRomania #visulunuighidturistic

Dan Şucu este de părere că pentru a reuşi în business trebuie urmărită nevoia clientului, astfel încât acesta să aibă ce are nevoie, atunci când are nevoie şi cum are nevoie: „Construieşte o organizaţie care să fie condusă de această credinţă. Indiferent ce probleme crezi că ai, problema lui e prima”.

Cu acest crez în minte, a pus bazele companiei Mobexpert în 1993, cu o investiţie iniţială de 1.000 de dolari, după o vizită la un târg de mobilă din Paris, care l-a inspirat să pornească afacerea. Şi-a început cariera ca ghid de turism, intrând în lumea antreprenoriatului după Revoluţie, când a deschis un mic centru de vânzări angro. În prezent, grupul Mobexpert are activităţi integrate, adică are şi producţie, şi logistică, şi retail, toate proprii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.