10 companii sunt interesate de privatizarea Poştei, spune un ministru

Autor: Mediafax Postat la 19 februarie 2013 20 afişări

Peste zece companii s-au arătat interesate, prin scrisori neangajante, de procesul de privatizare a Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR), care se va încheia în luna iunie, a declarat ieri ministrul pentru societatea informaţională Dan Nica.

Peste zece companii s-au arătat interesate, prin scrisori neangajante, de procesul de privatizare a Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR), care se va încheia în luna iunie, a declarat ieri ministrul pentru societatea informaţională Dan Nica. "Sunt mulţi investitori, peste zece, care şi-au exprimat interesul faţă de privatizarea Poştei, care au solicitat informaţii suplimentare în legătură cu acest proces. Nu pot să divulg numele investitorilor pentru că s-au încheiat acorduri de confidenţialitate, în condiţiile în care sunt listaţi la bursă", a spus Nica. El a adăugat că, prin caietul de sarcini, Guvernul va impune investitorilor care vor participa la licitaţie să depună o garanţie în valoare de două milioane de euro, care să împiedice repetarea situaţiei de la Oltchim. "Caietul de sarcini va costa 50.000 de euro, la care se adaugă garanţia de două milioane de euro. Prin aceste măsuri vrem să împiedicăm participarea acelor persoane fizice sau entităţi juridice care au avut un comportament inadecvat în cadrul altor procese de privatizare", a spus ministrul, întrebat dacă vor fi impuse condiţii care să blocheze accesul lui Dan Diaconescu la privatizarea Poştei.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
privatizarea Poştei,
Dan Nica
/actualitate/10-companii-sunt-interesate-de-privatizarea-postei-spune-un-ministru-10575139
10575139
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.