Cum a răsplătit o tânăra un om al străzii care a ajutat-o cand avea mai mare nevoie. El i-a oferit ultimii bani pe care ii mai avea

Postat la 27 noiembrie 2017 1062 afişări

Kate McClure era în drum spre Philadelphia atunci când l-a întâlnit pe Johnny Bobbitt Jr. Chiar dacă el trăia pe străzi, la momentul respectiv ea era cea care a avut nevoie de ajutor.

Cum a răsplătit o tânăra un om al străzii care a ajutat-o cand avea mai mare nevoie. El i-a oferit ultimii bani pe care ii mai avea

Tânăra Kate a rămas fără benzină pe autostrada 95; ea a tras maşina pe banda de urgenţă şi a încercat să îşi dea seama unde se află cea mai apropiată benzinărie. Bobbitt stătea în apropierea locului unde ea a oprit şi, înţelegând că tânăra are o problemă, i-a spus să intre la loc în maşină şi să încuie uşile.

Câteva minute mai târziu, el s-a întors cu o canistră de benzină pe care o cumpărase cu 20 de dolari - ultimii săi bani.

Kate McClure, impresionată de gestul omului, s-a hotărât să îl ajute şi a pornit o campanie de strângere de fonduri pe siteul GoFundMe. În trei săptămâni, tânăra a reuşit să strângă peste 300.000 de dolari, bani care vor ajunge la Bobbitt.

Cei de la Washington Post, care au relatat povestea, au încercat să afle povestea lui Johnny Bobbitt, însă rudele nu au vrut să comenteze situaţia sa. Tot ce au putut afla jurnaliştii e că Bobbitt a fost paramedic şi, cel mai probabil, căsătorit.

Tânăra Kate McClure a postat recent un clip alături de prietenul ei şi de Bobbitt în care explică faptul că l-au dus pe bărbat la un hotel unde să poată petrece, în linişte, sărbătorile.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.