Microsoft a deschis seria tranzactiilor

Postat la 17 aprilie 2007 1 afişăre

Microsoft a deschis seria tranzactiilor prin achizitia in 2003 a antivirusului RaV de la Gecad Software

Valoarea tranzactiei a ramas pana in ziua de azi necunoscuta, aceasta fiind un secret extrem de bine pazit de Radu Georgescu, presedintele companiei.

 

ACHIZITIA  a fost atipica. Spre deosebire de alte tranzactii, cand directorii companiilor achizitionate s-au mutat cu arme si bagaje la cumparator, Radu Georgescu a refuzat. Pe de alta parte, Gecad nu s-a vandut integral, ci a vandut doar una dintre tehnologiile pe care le-a dezvoltat."Nu am vrut sub nicio forma sa aduc in Gecad cultura corporatista de tip multinationala", a explicat Georgescu.

 

CE A FACUT CU BANII "O parte dintre ei i-am reinvestit in companie", a spus presedintele Gecad. Si restul? "Restul sunt banii mei personali."

 

VIZITA recenta a lui Bill Gates in Romania a atras dupa sine un sir lung de telefoane la adresa lui Radu Georgescu, cu intrebarea daca are cumva stabilita o intalnire cu cel mai bogat om din lume. "Chiar si angajatii Gecad m-au intrebat daca trebuie facut ceva pentru a pregati vizita lui Gates la firma. Dar, dupa cum ati vazut, nu am avut nicio intalnire cu Bill Gates."

 

IN PIATA circula diverse zvonuri legate de faptul ca Gecad pregateste o noua vanzare. "Este adevarat, am cate trei sau patru oferte in fiecare saptamana pentru una dintre diviziile companiei", a confirmat Georgescu. "Dar pana acum nu am vandut. Pe viitor insa nu se stie, pentru ca nu pot spune ca nu iau in calcul niste alternative."

Urmărește Business Magazin

/special/microsoft-a-deschis-seria-tranzactiilor-1008863
1008863
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.