GADGET: Aur si piele de sarpe

Postat la 13 decembrie 2007 1 afişăre

Este placat cu aur de 18 carate, are unul dintre cele mai mari si mai stralucitoare ecrane de pe piata de tele foane mobile, un spate invelit in piele de sarpe si niste margini ce imita slefuirea de diamant. Este noul telefon in editie limitata, de lux, Motorola RAZR2 V8.

GADGET: Aur si piele de sarpe
Disponibil intr-un numar limitat de exemplare, are un de sign extravagant, bazat pe modelul RAZR2, dar re con struit si regandit in asa fel incat sa indeplineasca cerintele high-end ale pietei - carcasa placata cu aur de 18 carate si imbracata pe spate intr-o textura ce imita pie lea de sarpe, finisaje metalice, design ultra-slim (12,05 mm) si detalii ca muchiile realizate dupa mo delul slefuirii unui diamant si discul de navigare gravat. Telefonul are patru benzi de frecventa si tehnologia CrystalTalk patentata de Motorola, care promite o calitate mai buna a sunetului prin ajustarea automata a pa rametrilor audio ce atenueaza zgomotele ambien tale.

CrystalTalk functioneaza cu ajutorul a doua micro foane distincte, care separa vocea persoanei de zgomotele de fundal. Ecranul sensibil incorporeaza butoane de control al muzicii si permite identificarea apelantului prin pozele asociate agendei telefonice. Puteti folosi browser-ul Opera Mobile 8.5, precum si camera foto de 2.0 megapixeli cu zoom digital 8x, capabila sa si filmeze pana la doua ore. Ecranul interior, de 2,2 inci ofera si el rezolutie du bla fata de modelul original RAZR. Capacitatea de stocare este de 2 GB.

Telefonul este dotat cu un procesor de mare putere care ajuta la descarcarea in for matiilor de pe internet cu o viteza mai mare decat a modelului precedent. In plus, are instalat programul Windows Media Player 11, care faciliteaza organizarea si redarea pieselor muzicale stocate si care permite utilizatorilor sa acceseze peste 200 de magazine online de muzica.

Editia speciala a modelului RAZR2 V8 contine si casca Motorola H680 cu tehnologie Bluetooth. Accesoriul are o suprafata neagra lucioasa si accente de aur de 18 ca rate. Capabila sa ofere aproximativ 8 ore de con ver sa t ie sau sa reziste timp de 8 zile in modul de asteptare, H680 este inclusa în pretul initial de achi zitie. Pachetul telefonului este completat de un set de casti stereo cu fir, o husa din piele lacuita si un material special pentru pastrarea luciului finisajului. Editia de lux a modelului RAZR2 V8 va fi disponibila la sfarsitul lunii noiembrie pentru un pret de 600 de euro (cu TVA inclus).

Tot de curand, Motorola a lansat si casca MOTOPURE H12, prima casca Bluetooth care incorporeaza tehno logia CrystalTalk si designul TrueComfort, un element de fixare special si finisaje lucioase. Dispozitivul cantareste mai putin decat un ruj (12 grame) si costa 100 de euro. In Romania, va fi disponibil incepand cu luna decembrie a acestui an.

Cititi mai multe articole din PRETUL LUXULUI

Urmărește Business Magazin

/special/gadget-aur-si-piele-de-sarpe-2304981
2304981
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.