Bijuterii cu roti. Cele mai bune masini pentru femei

Autor: Roxana Cristea Postat la 20 mai 2011 1511 afişări

Mica, agila, cocheta, conforabila si spatioasa. Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile la care se uita o femeie atunci cand isi cumpara o masina.

Barbatii au nevoie de o masina puternica, care sa "zboare" pe strazi. Femeile, in schimb, au nevoie de o masina spatioasa, confortabila cu care sa se strecoare usor in jungla urbana, potrivit site-ului bizaims.com. Mini Cooper, Fiar 500, Citroen DS3 si Audi A1 sunt doar cateva dintre masinile create in special pentru femei.

Vezi aici cele mai bune masini pentru femei (GALERIE FOTO)

Cea mai buna masina pentru femei din lume din acest an a fost desemnata de un juriu format din 14 jurnaliste din opt tari. Criteriile pe care acestea le-au luat in considerare au fost raortul calitate- pret, designul, siguranta, gama variata de culori, posibilitatile de personalizare, sex-appeal-ul, spatiul, dar si amprenta lasata asupra mediului incnjurator. Primul loc a fost ocupat de BMW Seria 5 si Citroen DS3.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masini,
femei,
pret
/special/bijuterii-cu-roti-cele-mai-bune-masini-pentru-femei-8276270
8276270
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.