eMAG: eMAG Genius

Postat la 04 ianuarie 2021 226 afişări

eMAG: eMAG Genius

Genius este noul serviciu eMAG prin care membrii pot accesa nelimitat beneficii premium  precum livrare foarte rapidă şi gratuită, retur gratuit în 60 de zile şi alte avantaje.

Descrierea inovaţiei:

În ultimii ani, gama de produse disponibilă pe eMAG s-a dezvoltat considerabil, iar clienţii au început să comande tot mai des din diverse categorii, precum îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru îngrijirea locuinţei sau chiar băuturi şi băcănie. Prin eMAG Genius, clienţii se pot bucura de o mai bună experienţă de cumpărături, având acces nelimitat la cumpărături cu livrare rapidă şi fără costuri de transport. eMAG Genius este disponibil în Bucureşti şi judeţul Ilfov, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi localităţile limitrofe acestora. Datorită interesului crescut, serviciul va deveni disponibil în curând şi în alte oraşe. În plus, în cazul unui retur, membrii Genius îşi pot primi banii înapoi instant atunci când au datele cardului salvate în cont, fără costuri suplimentare. Pentru lansarea acestui serviciu, eMAG a investit într-un depozit mai mare, în dezvoltarea gamei de produse, dar şi a serviciilor de livrare rapidă, inclusiv în extinderea reţelei easybox, care a ajuns în prezent la peste 850 de unităţi, precum şi în depozite care pot procesa 250.000 de comenzi/zi. De asemenea, tot pentru această inovaţie, compania a contruit un flux special de livrare a comenzilor dedicate clienţilor Genius, cu ture dedicate procesării comenzilor şi maşini ale curierilor dedicate comenzilor Genius, care plecă din oră în oră în localităţile Genius. Pentru acest proiect au colaborat echipe integrate din zona de platforme, tehnologie şi marketing, sub coordonarea lui Tudor Manea, director general eMAG, care conduce operaţiunile din România, Bulgaria şi Ungaria ale companiei. De asemenea, Andrei Şercanean, e-commerce services director la eMAG, care dezvoltă şi implementează serviciile şi produsele noi de e-commerce în cadrul grupului, a supravegheat îndeaproape acest proiect, de la idee până la materializarea lui.

Elementul de noutate:

eMAG Genius este, potrivit reprezentanţilor companiei, primul serviciu pentru cumpărături nelimitate din România prin care clienţii beneficiază de transport şi retur gratuit, livrare ultrarapidă şi promoţii exclusive la milioane de produse.

Efectele inovaţiei:

Clienţii eMAG Genius au optat pentru livrarea la easybox într-o proporţie mai mare decât ceilalţi clienţi eMAG. În această perioadă, peste 80% dintre clienţii Genius au plătit cu cardul online.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Marketing,
eMAG: eMAG Genius

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.