Bewell Technologies: PayPact

Postat la 04 ianuarie 2021 70 afişări

Descrierea inovaţiei:

PayPact este o platformă independentă, neafiliată, realizată de către o echipă cu experienţă în dezvoltarea de platforme care au procesat în ultimii 3 ani peste 10 milioane de tranzacţii. Bewell Technologies a fost fondată cu scopul de a dezvolta produse IT dedicate unor probleme importante, atât pentru clienţii B2B cât şi B2C, oferind de asemenea o experienţă bună pentru utilizatori.

Compania a fost fondată de profesionişti cu peste 30 de ani experienţă în domenii, precum insurtech, fintech, dezvoltare de produs, business, management de proiect şi vânzări. Dan Cobeanu (foto), CEO-ul Bewell Technologies, este antreprenor şi investitor cu peste 15 ani de experienţă în asigurări, fintech şi insurtech. În 2008 a cofondat Scala Assistance, companie cel mai bine cunoscută pentru roviniete.ro, platformă care digitalizează procesul de achiziţionare a rovinietelor. În 2017, a înregistrat o cifră de afaceri de 53 de milioane de euro. Scala Assistance a fost achiziţionată de o companie elveţiană în 2018. În paralel, Dan Cobeanu a fondat şi administrat o companie de brokeraj de asigurări, Scala Broker de Asigurare, vândută în 2014. De asemenea, în calitate de investitor în domeniul tehnologiei, s-a alăturat fondului Risky Business Ventures împreună cu alţi 30 de oameni de afaceri de renume din România şi străinătate. Ana Maria Bujor, COO-ul companiei, a coordonat de-a lungul ultimilor şapte ani proiecte în mediul antreprenorial cu o gamă largă de parteneri şi clienţi, precum start-up-uri, investitori, acceleratoare, organizaţii internaţionale şi corporaţii de top.

Inovaţia PayPact constă în procesul de înregistrare a dosarelor de daune prin intermediul aplicaţiei web. PayPact a creat un userflow complet, care permite realizarea dosarului de daună pe smartphone, în câteva minute de la producerea accidentului. Informaţiile sunt preluate în mare parte automat, împreună cu imaginile şi documentele aferente. Acestea sunt procesate de evaluatorii acreditaţi PayPact şi trimise societăţii de asigurare împreună cu o evaluare a daunelor. După aprobarea asiguratorului, PayPact transferă banii direct în contul clientului în maximum 48 de ore.

Elementul de noutate:

Compensarea rapidă este un element nou pe piaţă; prin rapiditatea acţiunii de notificare a unei daune, aprobare şi plată rapidă, PayPact simplifică procesul, atât pentru clienţi cât şi pentru asigurători, transformând accidentele din găuri negre care consumă timp şi energie în mici inconveniente.

Efectele inovaţiei:

PayPact ajută clienţii să obţină despăgubirea rapid şi eficient, direct în propriul cont bancar (foarte important pentru ride sharing, taxi, curierat, flotele auto şi nu numai). Astfel, aplicaţia web PayPact salvează timpul asigurătorului, cât şi al clientului. PayPact reduce timpul de aşteptare pentru obţinerea compensaţiei financiare de la mai mult de 30 de zile, la doar 48 de ore de la aprobarea dosarului de către asigurător. Păgubiţii pot crea şi trimite dosarul de daună digital prin aplicaţia web PayPact, care îi ghidează prin tot procesul, care astfel poate dura doar 10 minute.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Tehnică,
Bewell Technologies,
PayPact

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.