Un gând de Sărbători de la Ioana Matei, redactor Business Magazin

Autor: Ioana Matei Postat la 24 decembrie 2013 217 afişări

Un gând de Sărbători de la Ioana Matei, redactor Business Magazin

Dragă Moş Crăciun, te rog să ne aduci timp. Nu doar mie, ci tuturor celor cu care am vorbit în 2013 şi care m-au condus la concluzia că până la urmă, chiar dacă încă e criză, timpul este singura resursă cu adevărat limitată. Bani, clienţi, angajaţi, produse, cuvinte sau cititori – nu se compară cu presiunea celor 24 de ore.

Aşa că, în 2014, vreau timp pentru mult mai multe interviuri faţă în faţă, timp pentru a scrie toate materialele de copertă la care m-am gândit, timp pentru a descoperi oameni de afaceri care fac diferenţa, timp pentru a scrie subiecte care să facă diferenţa. Şefilor şi angajaţilor din companii, antreprenorilor, oamenilor de comunicare, consultanţilor – le doresc ca, pe lângă timpul necesar provocărilor mediului de care aparţin, să îşi facă timp pentru discuţii, răspunsuri pe e-mail, voturi pentru cataloagele Business Magazin. Doresc tuturor timp pentru business, familie şi prieteni.

Timp pentru a citi Business Magazin, atât online, cât şi în format print.


Ioana Matei este redactor al revistei Business Magazin din august 2012.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
opinii,
urare,
ioana matei,
2013
/opinii/un-gand-de-sarbatori-de-la-ioana-matei-redactor-business-magazin-11800748
11800748
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.