Victor Babiuc ar putea fi eliberat condiţionat. Cererea lui, aprobată de Judecătoria Găeşti

Postat la 23 decembrie 2013 69 afişări

Fostul ministru al Apărării Victor Babiuc, aflat în detenţie din 21 mai, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri Becali-MApN, ar putea fi eliberat condiţionat, cererea lui în acest sens fiind admisă de Judecătoria Găeşti.

Victor Babiuc ar putea fi eliberat condiţionat. Cererea lui, aprobată de Judecătoria Găeşti

 Decizia Judecătoriei Găeşti a fost atacată cu recurs de procurori la Tribunalul Dâmboviţa, a cărui hotărâre va fi definitivă în acest caz.

Cererea lui Babiuc a fost formulată în condiţiile în care el are 75 de ani, iar Codul penal prevede ca bărbaţii condamnaţi în vârstă de cel puţin 60 de ani pot fi eliberaţi condiţionat după executarea unei treimi din durata pedepsei, în cazul în care au primit o pedeapsă de cel mult 10 ani.

Babiuc a fost întemniţat în 21 mai, el fiind încarcerat mai întâi la Penitenciarul Rahova, apoi transferat la Jilava şi, ulterior, la Penitenciarul Găeşti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/victor-babiuc-ar-putea-fi-eliberat-conditionat-cererea-lui-aprobata-de-judecatoria-gaesti-11812489
11812489
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.