Ponta, întrebat de unde va acoperi banii pierduţi prin amânarea majorării accizei: De la Preşedinţie

Postat la 23 decembrie 2013 57 afişări

Veniturile pierdute prin amânarea creşterii accizei la carburanţi vor fi acoperite din bugetul Administraţiei Prezidenţiale, potrivit premierului Victor Ponta, care argumentează măsura prin faptul că preşedintele Traian Băsescu a afirmat că există bani prin care amânarea accizei să fie compensată.

Ponta, întrebat de unde va acoperi banii pierduţi prin amânarea majorării accizei: De la Preşedinţie

 Întrebat de jurnalişti cum va acoperi golul de venituri rezultat din amânarea majorării accizei la carburanţi, conform recomandării Fondului Monetar Internaţional, premierul a răspuns: "De la Administraţia Prezidenţială, că domnul preşedinte a spus că sunt bani".

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat în câteva rânduri că nu va promulga Legea bugetului de stat dacă acciza la carburant va fi majorată, premierul Victor Ponta precizând însă că negociază cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană amânarea cu trei luni a datei de majorare a accizei la motorină, folosită de către transportatorii de marfă, şi aplicarea acesteia doar la benzină.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-intrebat-de-unde-va-acoperi-banii-pierduti-prin-amanarea-majorarii-accizei-de-la-presedintie-11811559
11811559
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.