Facebook şi acţionarii companiei au atras 3,85 miliarde de dolari în prima vânzare de acţiuni după listare

Postat la 22 decembrie 2013 48 afişări

Facebook şi acţionarii companiei au atras 3,85 miliarde de dolari prin primul plasament de acţiuni de la listarea reţelei de socializare în luna mai a anului trecut.

Facebook şi acţionarii companiei au atras 3,85 miliarde de dolari în prima vânzare de acţiuni după listare

 FACEBOOK a vândut 70 milioane de acţiuni la un preţ de 55,05 dolari pe unitate, potrivit unui comunicat al companiei, transmite Bloomberg.

Aproximativ 27 milioane de acţiuni au fost scoase pe piaţă de companie, iar Mark Zuckerberg, fondator şi CEO al Facebook, a vândut 41,35 milioane de titluri, pentru 2,27 miliarde de dolari.

Zuckerberg va utiliza cea mai mare parte a fondurilor pentru plata unor taxe generate de exercitarea unor opţiuni pe piaţa de capital.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/facebook-si-actionarii-companiei-au-atras-3-85-miliarde-de-dolari-in-prima-vanzare-de-actiuni-dupa-listare-11808300
11808300
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.