Mesajul de Sărbători al redactorului-şef al Business Magazin: Depăşiţi noua realitate! Noua realitate este un clişeu

Autor: Dorin Oancea Postat la 24 decembrie 2013 903 afişări

Mesajul de Sărbători al redactorului-şef al Business Magazin: Depăşiţi noua realitate! Noua realitate este un clişeu

După cinci ani de criză au apărut deja clişee; unul dintre acestea este cel cu „noua realitate". Noua realitate a austerităţii, a stagnării, a reducerii consumului, a limitărilor, a investiţiilor minime. Iar acest tip de resemnare mi se pare a fi grozav de dăunător, pentru că nu lasă loc impulsului de a depăşi perioada nefastă, pentru că scoate din ecuaţie curajul şi pentru că pare că acceptăm deja un viitor cenuşiu.

Aşa că dorinţa mea este să depăşiţi noua realitate! Sper în apariţia cât mai multor iniţiative antreprenoriale, indiferent de cât de mari sunt greutăţile şi cât de puţini banii. Sper ca managerii să iasă din cercul vicios al reducerilor de orice fel şi să înceapă să mizeze pe investiţii, pe dezvoltare, pe extindere. Sper ca politicienii să revină cu picioarele pe pământ şi sper că bancherii îşi vor aduce aminte de rostul lor pe lume.

Din nou, vă doresc să depăşiţi noua realitate! La mulţi ani!


Dorin Oancea este redactor-şef al revistei Business Magazin.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mesaj,
sarbatori,
dorin oancea,
2014
/opinii/mesajul-de-sarbatori-al-redactorului-sef-al-business-magazin-depasiti-noua-realitate-noua-realitate-este-un-cliseu-11800877
11800877
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.