Top 10: Brandurilor in filme lansate in 2006.

Postat la 22 mai 2007 1 afişăre

Realizat de brandchannel.com

 

Ford

Prezent in 17 filme de top: Acasa la Coana Mare 2, Borat: Invataturi din America pentru ca toata natia Kazahstanului sa profite, Zapand prin viata, Echipa de incredere, Omul din interior, Jackass: Number Two, Misiune Imposibila III, O noapte la muzeu , Scary Movie 4, Silent Hill, Avionul cu serpi, Vitezomanu’ Ricky Bobby, Despartiti, dar impreuna, Conjuratia tacerii, Codul lui Da Vinci, Cartita, X-men: Ultima fortareata.

 

Apple

Prezent in 13 filme de top: Acasa la Coana Mare 2, Borat: Invataturi din America pentru ca toata natia Kazahstanului sa profite, Masini, Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani, Omul din interior, Jackass: Number Two, Miami Vice, O noapte la muzeu, Excursie cu surprize, Scary Movie 4, Avionul cu serpi, Despartiti, dar impreuna, Pantera Roz.

 

Coca-Cola

Prezenta in 12 filme de top: Acasa la Coana Mare 2, Borat: Invataturi din America pentru ca toata natia Kazahstanului sa profite, Zapand prin viata, Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani, Glory Road, Echipa de incredere, Hostel, Misiune Imposibila III, Silent Hill, Vitezomanu’ Ricky Bobby, Conjuratia Tacerii, Cartita.

 

Chevrolet

Prezent in 11 filme de top: Borat: Invataturi din America pentru ca toata natia Kazahstanului sa profite, Masini, Zapand prin viata, Omul din interior, Invincible, Jackass: Number Two, Madea's Family Reunion, Miami Vice, Vitezomanu’ Ricky Bobby, Cartita, In cautarea fericirii.

 

Budweiser

Prezent in 10 filme de top: Borat: Invataturi din America pentru ca toata natia Kazahstanului sa profite, Zapand prin viata, Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani, Madea's Family Reunion, Misiune Imposibila III, Superman Revine, Vitezomanu’ Ricky Bobby, Despartiti, dar impreuna, Cartita, In cautarea fericirii.

 

Mercedes

Prezent in 9 filme de top: Acasa la Coana Mare  2, Borat: Invataturi din America pentru ca toata natia Kazahstanului sa profite, Madea's Family Reunion, Miami Vice, Misiune imposibila III, Excursie cu surprize, Codul lui Da Vinci, In cautarea fericirii, X-Men: Ultima infruntare.

 

Pepsi

Prezent in 9 filme de top: Omul din interior, Invincible, Madea's Family Reunion, Miami Vice, Avionul cu serpi, Vitezomanu’ Ricky Bobby, Despartiti, dar impreuna, In cautarea fericirii, V de la Vendetta.

 

Dell

Prezent in 9 filme de top: Acasa la Coana Mare  2, Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani, Omul din interior, Misiune Imposibila III, Avionul cu serpi, Cartita, Pantera Roz, V de la Vendetta,

X-Men: Ultima infruntare.

 

Volkswagen

Prezent in 8 filme de top: Borat: Invataturi din America pentru ca toata natia Kazahstanului sa profite, Masini, Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani, Omul din interior, Scary Movie 4, Conjuratia Tacerii, Codul lui Da Vinci, Pantera Roz.

 

Nike

Prezent in 7 filme de top: Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani, Echipa de incredere, Jackass: Number Two, Madea’s Family Reunion, Miami Vice, O noapte la muzeu, Apel misterios.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/top-10-brandurilor-in-filme-lansate-in-2006-1009252
1009252
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.