Productii Imax in 3D

Postat la 03 martie 2006 1 afişăre

In afara de reconvertirea filmelor de fictiune hollywoodiene, Imax a realizat propriile sale productii, destinate proiectiei 3D in salile din reteaua Imax.

 

SANTA VS. THE SNOWMAN: Primul film de animatie produs de Imax care a inregistrat audiente record in Europa, China si Canada.

 

NASCAR 3D: Documentar despre cursele de masini din SUA produs de Imax in colaborare cu studiourile Warner Bros. A fost lansat in martie 2004 si a reusit sa stranga pana la sfarsitul anului incasari in valoare de 20 de milioane de dolari.

 

T-REX: BACK TO THE CRETACEOUS: Film in 3D despre dinozauri, realizat cu tehnologia Imax, lansat pe piata saptamana trecuta. In aceasta productie care dureaza 45 de minute, imaginile reale filmate in parcul de fosile de dinozauri din Alberta, Canada sunt combinate cu reproduceri in 3D ale dinozaurilor vii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Productii Imax in 3D
/media-marketing/productii-imax-in-3d-977705
977705
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.