IN THE SPOTLIGHT

Postat la 19 iunie 2007 1 afişăre

Ideea: COSMOTE este alaturi de tine
Client: COSMOTE Romania
Brand: COSMOTE
Agentia: Cohn & Jansen / Ashley & Holmes
Canale: TV, presa scrisa, outdoor, Internet, BTL, initiative de PR

Dupa un an si jumatate pe piata din Romania, in care compania "in touch with life" a fost conectata la nevoile consumatorilor, Cosmote lanseaza o noua campanie de imagine si un nou slogan: "Alaturi de tine".

"Inspirata din viata de zi cu zi a romanilor, noua campanie de imagine urmareste sa intareasca legatura emotionala cu acestia si sa pozitioneze brandul Cosmote ca fiind alaturi de ei, un partener de nadejde in toate momentele vietii", spune Costas Kapetanopoulos, director de marketing si comunicare al Cosmote. Noua campanie beneficiaza de o melodie originala, "Alaturi de tine", compusa si interpretata special pentru Cosmote de Proconsul.

Prin noul slogan in limba romana si prin imagini specifice vietii cotidiene a romanilor, campania aduce Cosmote mai aproape de romani, imprumutand cateva dintre calitatile care ii caracterizeaza pe acestia: optimism, umor, bunatate, grija fata de cei din jur etc.

Campania "Alaturi de tine" va fi difuzata pana la sfarsitul anului prin intermediul principalelor canale de comunicare precum TV, presa scrisa, Internet, outdoor, activitati BTL si initiative de PR. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IN THE SPOTLIGHT
/media-marketing/in-the-spotlight-1009542
1009542
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.