IN THE SPOTLIGHT

Postat la 12 iunie 2007 1 afişăre

Ideea: Ursus sarbatoreste fiecare succes

Client: Ursus Breweries

Brand: Ursus

Agentia: Publicis Romania

Canale: cinema, TV

 

Ursus Premium lanseaza un nou spot TV continuand campania de "premiumizare" a marcii. Noul spot TV dezvoltat de Publicis Romania ofera o noua interpretare a conceptului creativ de sarbatorire a bucuriei fiecarui succes, concept adoptat de Ursus inca de anul trecut. Este povestea unui tanar care are curajul sa-si urmeze visul pana la capat, chiar daca acesta este unul neobisnuit: el isi propune sa intreaca tunetul.

 

Filmarile s-au desfasurat impreuna cu casa de productie Multimedia Est pe parcursul a trei zile in Romania si Ucraina. In Ucraina s-a filmat intr-o baza militara langa Kiev. Legendele urbane cu si despre ucraineni s-au dovedit a fi pura fictiune si toti cei care au ajutat la filmare au fost cu adevarat profesionisti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IN THE SPOTLIGHT
/media-marketing/in-the-spotlight-1009468
1009468
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.