IN THE SPOTLIGHT

Postat la 22 mai 2007 1 afişăre

Ideea: Tuborg are un nou ambalaj 

Client: URBB Romania

Brand: Tuborg

Agentia: Graffiti BBDO

Canale: TV

 

S-ar putea sa-ti placa prea mult noua sticla Tuborg. Mai ales daca esti un tip ca Martin, care face obsesii din lucrurile ce-i plac, explica Adina Basag, copywriter, conceptul creativ al ultimului spot Tuborg.

 

Prin intermediul lui Martin, un personaj ciudat, dar simpatic, spotul pune accentul pe schimbarile produse in ceea ce priveste aspectul sticlei - culoarea verde si eticheta transparenta), dar si pe avantajul competitiv existent, tubycapul. Martin apeleaza la lucruri absurde pentru a-si exprima pasiunea. Dar pentru ca o face cu atata naturalete si convingere, povestea lui cucereste.

 

"Este o schimbare de ambalaj care isi doreste sa tina pasul cu preferintele consumatorilor de Tuborg", afirma Anca Iulia Calin, Account Director.

 

Filmarea spotului s-a realizat in doua zile in diferite locuri - un club din Bucuresti, un mall si un complex hotelier - sub semnatura regizorului Radu Muntean si a lui Tudor Lucaciu pentru imagine.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IN THE SPOTLIGHT
/media-marketing/in-the-spotlight-1009222
1009222
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.