DESPRE TIME OUT

Postat la 06 martie 2006 1 afişăre

Time Out, adusa sub licenta in Romania de Ancor Publishing, este cel mai recent titlu pe piata publicatiilor-ghid de petrecere a timpului liber. Iar saptamana acesta va fi lansat, o data cu editia electronica a "24-FUN" si "Horeca 100%", un ghid al localurilor si hotelurilor din Bucuresti.

 

IN ROMANIA: Bucurestiul este al 14-lea oras in care apare Time Out, dupa orase ca Londra, New York, Istanbul, Chicago sau Dubai. Rubricile permanente cuprind articole si interviuri cu personalitati artistice ale momentului (preluate din Time Out International); recomandari si informatii despre film, teatru, muzica, dans, carte, restaurante, cluburi, petreceri, evenimente. Dar si informatii utile: cum sa-ti platesti facturile fara sa traversezi orasul, unde sa parchezi etc.

 

DATE TEHNICE: APARITIE: Time Out apare de doua ori pe luna, intr-un tiraj de 20.000 de exemplare si costa 2,9 RON. DISTRIBUTIE: Reteaua de distributie locala si puncte de vanzare alternative: librarii, statii de benzina, mall-uri, supermarket-uri. GRUPUL-TINTA: persoanele intre 20 si 50A ani, dintre care 50% in intervalul 30-35 de ani. Au studii medii si superioare. Sunt persoane active care isi petrec timpul liber in afara casei si sunt interesate de arta si divertisment.

 

PREZENTA INTERNATIONALA: CAND? Time Out a aparut pentru prima oara acum 36 de ani. CaT? Audienta totala saptamanala a revistei este de 1 milion de cititori si are 5 milioane de accesari lunar ale sitului.

 

DIFERENTIERE: Cele mai importante elemente ce o diferentiaza pe Time Out sunt: 1. Numele international, publicatia fiind adusa sub licenta (conform unor informatii neoficiale, valoarea licentei ar fi de 40.000 de euro; suma nu a fost comentata de publisheri); 2. Lipsa gratuitatii, fiind contra-cost. 3. Este un produs jurnalistic de sine statator.

 

SURSA: TIME OUT BUCURESTI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DESPRE TIME OUT
/media-marketing/despre-time-out-978227
978227
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.