Citeşte în noul număr Business Magazin din 25 iunie 2018

Autor: Bogdan Angheluţă, Roxana Cârcior Postat la 25 iunie 2018 88 afişări

“Cei trei care împart harta McDonald's” este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 25 iunie 2018.

COVER STORY: Cei trei care împart harta McDonald's

Luiza Nicolae, Lucian Zărcan şi Marius Georgescu au parcurs toate etapele profesionale în cadrul companiei McDonald’s: trainee, store manager şi apoi prima linie de management. Ei coordonează acum cei peste 4.500 de angajaţi ai McDonald’s şi povestesc, pentru Business MAGAZIN, cum e să lucrezi pentru liderul pieţei restaurantelor dIn România.


STUDIU DE CAZ: Cea mai mare sală de clasă din lume


EVENIMENT: Business Magazin a premiat 10 tineri manageri de top


REPORTAJ: Staţiune turistică într-un fost cuib de piraţi


INTERNAŢIONAL: Cum a ajuns Cupa Mondială în mâinile autocraţilor

 


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-25-iunie-2018-17297482
17297482
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.