Citeşte în noul număr Business Magazin din 16 aprilie 2018

Autor: Bogdan Angheluţă, Roxana Cârcior Postat la 13 aprilie 2018 81 afişări

“Upgrade de viaţă 2.0” este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 16 aprilie 2018.

COVER STORY: Upgrade de viaţă 2.0

În 2006, sub titlul Upgrade de viaţă, Business Magazin descria o schimbare în comportamentul de achiziţie al consumatorilor români: trecerea de la franzelă la pâinea feliată, de la hainele turceşti la ale retailerilor de fashion internaţionali sau de la automobilul neechipat la unul căruia nu-i lipsesc aerul condiţionat şi airbagul. La mai bine de un deceniu distanţă şi după ce încrederea le-a fost zdruncinată de criză, românii încep din nou, încet, dar sigur, să facă un „uptrade” al produselor şi serviciilor cumpărate şi, în consecinţă, un nou „upgrade” al stilului de viaţă.


ARTĂ: Între pasiune şi investiţie


STUDIU: Optimismul noii generaţii


IMOBILIARE: Airbnb vs. chirie


SPECIAL: Bursele rămân fără companii americane


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-16-aprilie-2018-17129676
17129676
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.