Citeşte în noul număr Business Magazin din 13 octombrie 2014

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 10 octombrie 2014 251 afişări

"Digitalizarea României este abia la început" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune din 13 octombrie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.

COVER STORY: Fallacher: "Digitalizarea României este abia la început"

La trei ani şi jumătate de la preluarea mandatului de CEO al Orange România, Jean-François Fallacher face bilanţul strategiei cu care a venit la conducerea companiei: investiţii masive în infrastructură şi tehnologia 4G care permit companiei să ofere acum viteze la internet comparabile cu reţelele fixe, intrarea pe piaţa TV şi extinderea ofertei de servicii digitale.


INTERVIU: Thomas Spurny, CEO al BCR, crede că sistemul bancar se va echilibra în trei ani


CLUB BM: Duşmanii invizibili din cloud


AUTO: Cine creşte mai repede - economia sau maşinile premium?


STRATEGIE: Povestea decăderii Happy Tour


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.


Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-13-octombrie-2014-13376080
13376080
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.