Citeşte în noul număr Business Magazin de luni, 29 iulie

Postat la 26 iulie 2013 2343 afişări

"Bram Boon, sau povestea managerului de cariera care pregateste manageri " este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune din 29 iulie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Bram Boon, sau povestea managerului de cariera care pregateste manageri

Unul dintre expaţii cu cea mai lungă istorie la conducerea unei companii lider de piaţă pe segmentul ei, olandezul Bram Boon, îşi încheie anul acesta al doilea mandat de CEO al ING Asigurări de viaţă. Din 57 de ani de viaţă, peste 30 i-a petrecut În grupul ING, ceea ce ar fi reţeta ideală pentru o carieră liniară sau măcar liniştită; totuşi, biografia lui e plină de cotituri neaşteptate Şi de experienţe care ar putea face cu uşurinţă obiectul unui film despre viaţa unui CEO european.


IMOBILIARE: Povestea antreprenorului care şi-a recâştigat compania


RETAIL: Criza a transformat luxul intr-un lux


TURISM: Daruri adevărate de la greci: spiritul atenian si insula Santorini


SPECIAL: Detroit sau despre falimentul visului american


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-29-iulie-11161030
11161030
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.