Citeşte în noul număr Business Magazin de luni, 12 august

Autor: Ioana Matei Postat la 09 august 2013 5006 afişări

"Cei doi care administrează miliardele lui Ion Ţiriac" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune din 12 august. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.

Citeşte în noul număr Business Magazin de luni, 12 august

COVER STORY: Cei doi care administrează miliardele lui Ion Ţiriac

La 39 de ani, Leonard Leca a preluat cârma grupului Ţiriac şi povesteşte în exclusivitate pentru Business Magazin care sunt direcţiile în care vrea să dezvolte afacerile celui mai mare holding antreprenorial de pe piaţa locală. Tot în această vară, la conducerea Diviziei Ţiriac Auto, una dintre cele mai importante divizii ale grupului, a fost numit italianul Marco Saltallamachia, care are un mandat clar de transformare a afacerii de care este responsabil. 


FMCG: Regina vinului de aur de la Săhăteni


COMPANII: Afaceri celebre care au început pe un şerveţel


ANTREPRENORIAT: Maramureşeanul care s-a visat patron de restaurant


INTERNAŢIONAL: Imperiul de aluminiu al lui Goldman Sachs


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-12-august-11236639
11236639
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.