Business Magazin i-a premiat pe cei mai performanţi tineri manageri din România în 2013 - GALERIE FOTO

Autor: Razvan Muresan Postat la 21 mai 2013 12884 afişări

Business Magazin a acordat, miercuri seară, în cadrul galei 100 TINERI MANAGERI DE TOP, zece premii celor mai performanţi tineri manageri din România, aceştia regăsindu-se şi în cea de-a opta ediţie a catalogului "100 tineri manageri de top", lansat cu acest prilej.

Business Magazin premiază în fiecare an managerii cu vârsta de până în 40 de ani care au atins performanţa în afaceri şi s-au remarcat în domeniul în care activează.

Şase dintre premiile Business Magazin pe categorii au fost oferite după cum urmează:

Tatian Diaconu - Managing Director, Immochan, premiul la categoria Alte Servicii;

Bogdan Padiu - CEO Teamnet, premiul la categoria IT&C;

Ştefan Gaibu - Director direcţia logistică Dacia, premiul la categoria Pieţe Industriale;

Dorina Dobre - Director General Recunoştintă parte a grupului Cristim, categoria Pieţe de Consum;

Oana Simon - Director General Novei Medical, Premiul pentru antreprenoriat;

Paul Ursaciuc - Vicepreşedinte Operaţiuni&IT BCR - premiul pentru Servicii Financiare

Cele patru premii speciale au fost acordate:

Costin Raiu - Director Global Research&Analysis, Kaspersky Lab;

Dani Caramihai - Acţionar Fratelli;

Alexandru Coşbuc - vicepreşedinte adjunct International Accounts & Partners, Siveco Romania.

Alina Popa - CFO Petrom;

Gala Premiilor Business Magazin pune în scenă, de opt ani, viziunea celor care reprezintă "valul nou", a celor care transformă vizibil România prin energia şi creativitatea lor. Prin această iniţiativă echipa de profesionişti Business Magazin selectează şi promovează tinerii managerii care conduc astăzi unele dintre cele mai importante afaceri din România şi care vor reprezenta cel mai bine mediul de business în următorii zece ani.

Business Magazin este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De nouă ani evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele Business Magazin iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului Business Magazin.

Gala Premiilor Business Magazin a avut loc miercuri seară de la orele 19 la hotelul J.W.Marriott şi a fost moderată de vedeta ProTv, Amalia Enache, şi de Cristian Hostiuc, directorul editorial al Business Magazin şi Ziarul Financiar. Partenerii galei BM sunt Romtelecom, Siveco, Raiffeisen Bank şi Marsay.


19.40: Invitaţii au intrat în sală. Gala va începe în câteva minute.

19:50: Amalia Enache, gazda evenimentului vorbeşte despre reţeta tinerilor de succes: "Vă mai amintiţi cum arăta România anului 2006? Atunci apărea primul catalog 100 TINERI MANAGERI DE TOP"

20.00: Invitaţii revăd câştigătorii celor şapte ani ai galei Business Magazin - 100 TINERI MANAGERI DE TOP.

20.01: Cristian Hostiuc, director editorial al Business Magazin:  Vedem istoria României din ultimii opt ani. Mi-am amintit de Iulian Dascălu, regele mallurilor, sau Raul Ciurtin de la Albalact, care încă sunt în mediu de afaceri. Alţii s-au pierdut pe drum, cum e exemplul Turabo, pe care criza l-a măturat. Revista Business Magazin scrie despre poveştile oamenilor şi brandurilor din businessul românesc. Este o mândrie că reuşim să găsim an de an tineri manageri care sunt în funcţii de conducere, pe care pariem, şi cu care ne mândrim. Ne propunem să scoatem cărţi în care să punem într-un singur loc poveştile oamenilor. Probabil că urmaşii noştri vor dori să citească despre oameni şi branduri care s-au format în România.

20.03: Ioana Mihai, editor Business Magazin: În fiecare an ne întrebăm dacă mai găsim 100 de tineri de succes relevanţi. Manageri de top există în continuare, ei cresc şi descoperim poveşti interesante, care trezesc interesul cititorilor. Ne bucurăm când vedem că tinerii în care am crezut confirmă, aduc plusuri în companiile în care activează şi că antreprenorii propuşi de noi sunt tot mai puternici.

20.05: Începe discuţia între managerii din generaţiile anterioare. Participă Cristian Sporiş, Raiffeisen Bank; Cătălin Olteanu-Heel, FM Logistic; Vlad Sterescu, CGS România.

20.08: Cristian Sporiş, Raiffeisen Bank: În viaţă sunt şi piste false, iar oamenii au plecat dintr-o bancă în alta uitându-se la salariu, dar nu au construit neapărat cariere. E important să ai o viziune şi când a oprit trenul trebuie să te urci în el. Când am apărut în ediţia din 2006 i-am arătat fiicei mele şi i-am spus -Uite-l pe tata în poză!-

20.10: Cătălin Olteanu-Heel, FM Logistic: Când am apărut în catalog am fost promovat general manager. Am un amic care spune că are o problemă cu funcţiile astea: aparent salariul creşte, dar dacă te uiţi la plata cu ora scade. ITM-ul ar trebui să ma caute în avioane sau aeroporturi. Acum toată lumea aleargă după orice ca sa supravieţuiescă. Depinde de noi să ştim când ne oprim din alergare. 

20.15: Vlad Sterescu, CGS România: Am avut noroc. Am lucrat cu cei mai buni oameni şi am învăţat munca asta de la cei mai buni oameni. Ideal într-un call center este să suni de o sută de ori şi să primeşti acelaşi răspuns.

20.20: Cristian Sporiş, Raiffeisen Bank: Am îndatorat România cu 300 de milioane de euro în cele şase luni cât am fost în Guvern.

20.21: Cătălin Olteanu-Heel, FM Logistic: Norocul este să te întâlneşti cu oamenii de la care poţi să înveţi, să iei ce-i bun de la ei şi să reuşeşti să aplici. Trebuie să exportăm tinerele talente din România pentru că într-o zi ei vor fi recunoscători şi vor aduce în România cunoştinţele pe care le-au dobândit într-o altă ţară.

20.26: Vlad Sterescu, CGS România: Am fost primul angajat din call-center. Împreună cu Softwin am reuşit să formăm în România o industrie. Nu aş sfătui pe nimeni să înceapă acum o afacere de call-center. Atunci erau alte vremuri.

20.40 - Cei şase premianţi ai serii la categoria domenii de activitate sunt:

servicii financiare- Paul Ursaciuc, Vicepresedinte Operatiuni& IT la  BCR ( premiul va fi acordat de Romtelecom)

piete de consum- Dorina Dobre, Director General Recunostinta parte a grupului Cristim

IT&C- Bogdan Padiu,CEO Teamnet

Piete industriale-Ştefan Gaibu, director directia logistica Dacia,

Alte Servicii -Tatian Diaconu, CEO Immochan

Antreprenoriat- Oana Simion, Director General Novei Medical

21.10 - Cele patru premii speciale ale serii au fost acordate către Costin Raiu, director Global Research & Analysis, Kaspersky Lab; Dani Caramihai, acţionar Fratelli; Alina Popa, CFO Petrom; Alexandru Coşbuc, vicepresedinte adjunct International Accounts & Partners, Siveco România.

21.30 - Business dinner. Invitaţii socializează şi se felicită pentru premiile câştigate.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.