Vlad Ghinescu, Capidava Financial: „Jobul ideal ar trebui să îţi ofere posibilităţi nelimitate de dezvoltare şi bineînţeles, să îţi aducă şi rezultate financiare direct proporţionale cu efortul depus”

Postat la 08 august 2021 225 afişări

Cred că jobul ideal este… jobul în care nu simţi că trebuie să munceşţi, ci îţi doreşti să munceşti ca să te dezvolţi personal şi să dezvolţi businessul în care eşti implicat. Jobul ideal ar trebui să îţi ofere posibilităţi nelimitate de dezvoltare şi bineînţeles, să îţi aducă şi rezultate financiare direct proporţionale cu efortul depus.

 Obiectivul meu principal în rolul actual este… să dezvolt sfera serviciilor oferite de Capidava Financial, să facem faţă provocărilor din piaţă şi concurenţei şi să asigur un mediu stabil pentru întreaga echipa. Consider că este foarte important pentru toată echipa să simtă o stabilitate constantă atât din punct de vedere financiar cât şi din punct de vedere operaţional.

Din agenda mea zilnică, nu lipseşte… parcurgerea buletinelor de ştiri, mai ales cele din zona economică. Consider că este esenţial, mai ales în domeniul nostru de activitate, să fii la curent cu noutăţile din zona mediului de afaceri pentru a-ţi putea adapta strategia de business, astfel încât să poţi diminua riscul în anumite sectoare sau să poţi creşte expunerea în altele.

Cred că stilul meu de management este… definit de relaţia pe care o am cu membrii echipei Capidava Financial.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este… capacitatea de adaptare şi de a gândi în afară fişei postului. Încurajez foarte mult iniţiativa şi ofer colegilor foarte multe oportunităţi să demonstreze că pot fi versatili şi întreprinzători. Astfel, fiecare îşi poate găsi zona sau aria de lucru în care consideră că se poate dezvolta cel mai bine şi le putem oferi fiecăruia atribuţiile pe care chiar şi le doreşte, nu pe cele care sunt impuse de fişa postului.

O mare parte din timpul meu liber… o aloc familiei. Este cel mai important lucru să pot aloca familiei cât mai mult din timpul meu. Îmi structurez programul astfel încât să am un echilibru cât mai bun între timpul petrecut la birou şi timpul petrecut acasă, în familie.


Vârstă: 29 de ani

Funcţie: director executiv - COO

Companie: Capidava Financial

Cifră de afaceri (2020): 35 mil. lei

Număr de angajaţi: 15


Experienţă: Cariera sa a început în consultanţă fiscală la PricewaterhouseCoopers, apoi a lucrat în departamentul de fiscalitate al Ţucă Zbârcea şi Asociaţii. Ulterior a deschis o franciză de brokeraj în asigurări. Capidava Financial a venit ca un pas natural firesc observând cererea din ce în ce mai mare pe segmentele de instrumente de garantare.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: Se axează pe dezvoltarea serviciilor financiare pe care le au în portofoliu, urmând să deschidă în vara aceasta o sucursala în Italia. Vor, de asemenea, să dezvolte aria de servicii oferite prin deschiderea unei divizii de leasing operaţional.

Profilul lui Vlad Ghinescu a apărut în anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP, EDIŢIA 2021. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.