Veronica Savanciuc, unul dintre primii antreprenori din publicitatea romaneasca

Postat la 22 octombrie 2010 157 afişări

Economist de profesie, Veronica Savanciuc si-a ales insa o cariera intr-un domeniu mult mai creativ, caruia i-a ramas fidela in ultimii 17 ani - publicitatea.

In 1998, la Londra, Veronica Savanciuc a primit titlul de "Leading Woman Entrepreneurs of the World", iar in 2003, International Advertising Association a desemnat-o "Personalitatea feminina a deceniului in publicitatea romaneasca". Cele doua distinctii spun cam tot ce ar trebui sa se stie despre omul care conduce grupul Lowe in Romania.

Inainte de a intra in publicitate, Savanciuc si-a facut pregatirea practica la DHL, unde a condus departamentul de marketing si vanzari. Experienta a fost utila, pentru ca a creat baza de care presedintele Lowe Group avea nevoie pentru a intra pe cont propriu in publicitate.

Prima afacere a pornit-o in 1993, cand s-a numarat printre primii antreprenori din domeniu, prin infiintarea agentiei PlusAdvertising (azi Lowe & Partners). Grupul pe care il conduce Savanciuc cuprinde inca cinci agentii: Initiative (media), Lowe PR (PR), Brand Connection (media), Medic One (healthcare communication) si HyperActive (digital advertising).

Veronica Savanciuc este membru activ in CA al Consiliului Investitorilor Straini, in Consiliul Director al Comisiei Fulbright in Romania si in Camera Americana de Comert.

Urmărește Business Magazin

/lideri/veronica-savanciuc-unul-dintre-primii-antreprenori-din-publicitatea-romaneasca-7524654
7524654
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.