Un eseu ...si a marcat!

Postat la 28 mai 2007 473 afişări

Chiar daca nu stia exact ce inseamna sa lucrezi intr-o multinationala, si-a depus dosarul, impreuna cu colegii din doua generatii de absolventi, pentru una dintre primele burse de training oferite de o multinationala in Romania. Si, pentru ca viata iti rezerva cateva momente speciale ce pot sa-ti schimbe intreaga existenta, acel dosar i-a hotarat viitoarea cariera.

"Am avut si sansa, asta e adevarul", spune din start Bogdan Boteanu, unul dintre primii patru finalisti ai bursei ING in Romania. Acum, la 10 ani distanta de clipa in care si-a depus eseul si dosarul pentru bursa ING si dupa ce a trecut prin multe functii si departamente in prima banca straina sosita in Romania, Boteanu este director executiv si Head of Wholesale Banking Clients.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Un,
eseu,
...si,
a,
marcat!
/lideri/un-eseu-si-a-marcat-4073808
4073808
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.